Feest Jos en Chris 4 september 2022

 

 

Gouden jubileum van Jos en Chris Vermolen

Beste vrienden ,

Misschien bent u ook al op zoek geweest naar de foto's van ons JUBILEUMFEEST op 4 september. Er staat ( stond ) een QR code op het gelegenheidsboekje dat u toen gekregen hebt . De foto's / filmpjes zijn inderdaad gemaakt en af , maar door omstandigheden , zijn we er nog altijd niet in geslaagd om er een degelijke fotogalerij voor op de website te maken van te maken . Tijdens het huwelijksfeest van Brent ( 17/09/22) zijn ook zeer veel foto's gemaakt . Daarna vertrok onze ICT-er op huwelijksreis …wat hem gegund is natuurlijk ..We zijn bezig foto's en filmpjes te verzamelen ,aan te passen en te bewerken . Tot overmaat van ramp hebben we , voor de tweede keer corona opgelopen en zitten we in quarantaine ! Je mag altijd een mailtje stuurtje als je al graag een specifieke foto zou hebben . We doen wat we kunnen …zo snel we kunnen ! Bedankt dat jullie ons zo'n mooi feest bezorgd hebben . Onze excuses .

Wat nie is ..kan komen ..

Chris en Jos

24/09/2022

Jos@vermolen.be

 

Vooraf : Dankmis op zaterdag 18:00 uur in de St. Willibrorduskerk te Merksplas . In april '71 trouwde pastoor Desmedt zaliger ons in deze kerk. Uit dankbaarheid aan de Heer voor de vele jaren die we samen mochten doorbrengen..

ZONDAG 4 september 2022

In de zaal van de Kunstvrienden , Molenzijde nr 143 te Merksplas

Vanaf ? 15 uur AANVANG met receptie / 17 uur Catering door de “Open Keuken “

Mededeling : De receptie vangt aan op 4 september om 15 uur. Een lieve hostess zal u verwelkomen en u verzoeken uw handen te ontsmetten.

Omwille van het feit dat Jos een dialysepatient ( = risicopatient) is, vragen we om Chris en Jos enkel met een handdruk te begroeten ( geen welkomstkussen ..)

De hostess geeft u ook reeds het tafelnummer voor het diner vanaf 17 uur .

EXTRA Muziek : Onze buren ( uitmuntende muzikanten ) Ria en Marc Froeyen , Steven en Chris Van Tricht hebben beloofd de receptie en het feest met enkele vrolijke nummers te willen omkaderen .

Ria en Marc op het zilverenbruiloftsfeest in 1996

Opgeluisterd door het zigeunerorkest KALINKA met vier muzikanten in een gevarieerd l programma .

Einde : rond 22 uur

Gelieve ons een berichtje te sturen , indien belet : jos@vermolen.be of chris.vervoort@hotmail.com voor andere vragen .

Of telefonisch op het nummer 014 634107 OF 0495 998349 (Chris)

Geschenk TIP : liefst een kleine bijdrage in een envelopje.

Kalinka Ensemble is samengesteld uit vier muzikanten, virtuoze artiesten die uit hun instrumenten viool, accordeon, cymbalom - gitaar, contrabas - basbalalaika een uniek samenspel toveren. De muzikanten van dit zigeunerorkest zijn afkomstig uit Oostenrijk, Hongarije en België, ... Het orkest voelt zich thuis in verschillende muziekgenres, in de eerste plaats Oosteuropese zigeunermuziek uit Rusland (Slavische muziek), Hongarije (Hongaarse csardas, magyar nota), Roemenië (sirba, doina), en de Balkan. Daarnaast heeft dit zigeunerorkest een uitgebreid repertoire van licht klassiek, operette, animatie enz.

Beluister een fragment

 

Bedankt aan al de mensen die al bloemen of attenties hebben geschonken op de dag zelf 2 april 2021 . Later meer op deze pagina

 

Contacteer Ons  |  Familie Vermolen